Hyvää lukuvuoden alkua!


Lukuvuoden alku on mainio tilaisuus tunnistaa hyvinvoinnin kannalta oleellisia asioita ja sisällyttää arkeen uusia rutiineja. Kun hyvinvointia tukevat tavat muuttuvat rutiineiksi, ne kantavat myös silloin, kun kalenteri on täynnä ja tekemistä riittää. Opintokamusta löydät monipuolisia välineitä tasapainoisen arjen ja opiskelun tueksi.

Opiskelija, kiva kun olet mukana Opintokamussa! Opintokamu-kurssilta löydät hyödyllisiä sisältöjä ja pohdittavaa kaverisuhteisiin, opiskeluun ja mielen hyvinvointiin liittyen. Opintokamu-sivuston oikeasta yläkulmasta löydät myös uuden Miten menee? -mittarin, jossa voit lyhyeen kyselyyn vastaamalla saada välittömästi vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen.

Henkilökunnan jäsen, mitä Opintokamu voisi tarjota oppilaitoksenne hyvinvointityöhön? TYÖKALUT-valikossa pääset tutustumaan kaikkiin Opintokamun sisältöihin. Esimerkiksi nyt lukuvuoden ensimmäisillä viikoilla opiskelijoiden ryhmäytymiseen panostaminen on erityisen tärkeää. Työkaluja ryhmäytymiseen sekä turvallisen ilmapiirin luomiseen löytyy osoitteesta https://opintokamu.fi/fi/tyokalut/opintokamu-improt/. Myös syksyn ensimmäisestä uutiskirjeestä löydät vinkkejä Opintokamun sisältöjen hyödyntämiseen.

Tsemppiä syksyyn ja antoisia hetkiä Opintokamun parissa!